Kvinna

40 års present kvinna

Du som är på jakt efter en present till en kvinna som fyller 40 år ska kolla in tipsen på den här sidan. Förhoppningsvis hittar du något fint som kommer göra kvinnan som fyller väldigt glad.

Massage

massage 40 års present till kvinna

Kvinnor brukar i regel älska massage så varför inte ge det till henne på 40 årsdagen? Det kommer bli uppskattat!

Matberedare

matberedare

Om hon gillar att laga mat så är en matberedare en perfekt present då hon fyller 40 år. Dyr present men väldigt fin.

Luftballong

luftballong

En luftballongsfärd ligger på förstaplats och är så helrätt en 40-års present kan bli. Inte allt för dyrt, runt 1600 kronor.

Penna

penna till kvinna 40 års present

En penna säger du? Den här är av högsta kvalité som du väljer en kärleksfull gravyrtext på. Hon kommer behålla den resten av livet!

Foton

fotobok

Minnen är en så bra födelsedagspresent som kommer göra kvinnan otroligt glad. Ett tips, samla bilder från de senaste 5 eller 10 åren.

Blomster

blomor 40 års present

Kvinnor älskar blommor och du får för all del inte missa att köpa det till henne på 40-årsdagen. Skicka till jobbet eller hemmet?

Vad finns att tänka på innan du köper present? Det är såklart högst individuellt då du måste tänka till vilka intressen den blivande 40 års kvinnan har. Har hon någon favorithobby som hon skulle behöva något nytt material till? Gillar hon att träna kan nya träningskläder vara väldigt rätt. Inget går upp emot att träna i nya och fräscha kläder, speciellt inte om hon redan från början brinner för träning.

40 år mitt i livet

När 40 år är fyllda har kvinnan ofta mycket att tänka på, jag menar barn, bostad, man (eller kvinna) karriär och så vidare.. 40 år är ju trots allt en period då vi är mitt uppe i livet, kanske inte halvvägs men nära inpå. På tal om träningen så kan en bra 40 års present vara att gå till det lokala gymmet för att se vad en personlig tränare (PT) kan erbjuda och vad det kostar. Att ge några privata pass tillsammans med en tränare kan bli en stor boost att ta träning upp ytterliga några nivåer. Om kvinnan gillar att träna det vill säga. Nu nog om träning men tänk på att köpa in ”experthjälp” till vad hon än gillar att göra kan bli en riktigt bra present.

Hushållet

40 år är som sagt en period då många har hus eller annat stadigt boende och ett tips kan vara att kika runt hemma hos hon som fyller för att se om du tror att hon saknar något. Du kan såklart även fråga på ett smidigt rätt men passa dig för att avslöja allt för mycket. En present till en 40 års kvinna är som vilken present som helst, desto mer överraskande, desto bättre bli presenten! Tycker jag i alla fall. Vissa gillar självfallet att få exakt det de önskat sig och om så är fallet ska du såklart satsa på att göra kvinnan som fyller 40 år så nöjd som du vill att hon ska bli.

Upplevelse

Det finns massvis av upplevelser som passar hur bra som helst som 40 års present. Just 40 kan vara en milstolpe så gillar hon utseende och värna om sitt yttre kan en bra present vara att prova på att vara modell för en dag. Roligt att ha sådana kort och tänka tillbaks på när man blir äldre.

Mat kan vara en annan ”upplevelse” ja jag vet att det kan diskuteras men det är ju trots allt en smakupplevelse. Bor hon i Stockholm kan ni hyra hem en gourmetkock som kommer till er och lagar en underbar måltid för upp till 6 personer. Lite dyrt då er alldeles egen kock kostar 5195 kronor men vilket upplevelse ni kommer få! Smakupplevelse då alltså.

Att dyka kan vara en dröm för många och har hon aldrig gjort det är det en klockren att ge henne chansen att prova på att dyka. Gillar hon känslan får hon något att se fram emot till nästa hon får på sig tuberna. Prata ihop er och om någon ska ge bort en resa till ett land där dykning är populärt är det klockrent att ge bort en litet prov på vad som komma skall.

Hoppas du fått några bra tips på 30 års present till en kvinna. Kolla även in alla 40 års presenterna som du finner på förstasidan. Har du något optimalt presenttips till en kvinna som ska fylla 40 år får du gärna dela med dig av det tipset till mig via kontaktformuläret så lägger jag upp det på sajten. Tack så mycket!

Comments are closed.
%d bloggare gillar detta: