Man

40 års present till man

Vad ska jag köpa i 40 års present till en man kanske du frågar dig? Här får du några tips på presenter som kanske är lite vanligare för än man än en kvinna.

Som vi redan gått igenom på förstasidan är det här med att köpa present till någon som fyller jämt inte allt för lätt och 40 år är väl kanske den största dagen av de alla om vi ser till födelsedagar. Nåväl dagen då vi föddes var väl större, den riktigt FÖDELSEDAGEN så att säga. Men efter det tycker i varje fall jag att 40 år är den största. Okej ett litet tillägg bara.. 100 år är såklart större men tyvärr är det inte många av oss som får uppleva den dagen. Sjukvården och forskningen går framåt så förhoppningsvis blir vi allt fler som en dag får uppleva hur det är att fylla 100 år.

Det gillar män

Vad gillar en man att få i 40 års present då? En sak som väldigt många män har gemensamt är att de gillar bilar och drömmer om att en dag äga eller i alla fall att köra en riktigt supersportbil. Att köra en lamborghini eller en ferrari är något speciellt och en väldigt populär present till en 40 åring. En present som inte är allt för dyr, från 749 kronor kan känslan av att ratta en grym sportbil bli sann.

En upplevelse som garanterat kommer kommas ihåg för resten av livet!

Om mannen i fråga gillar den underbara drycken från Kakaobönan så är ett tips att ge honom något som tar han njutningen till nästa nivå. Att ge bort en espressomaskin deluxe kommer garanterat bli en uppskattad present. Dyr som (10) tusan men om ni går ihop hela släkten så behöver det inte bli så farligt dyrt.

Om ni vill satsa på en annan apparat för köket så glöm inte att kolla in utbudet hos RD som bör vara Sveriges bästa i särklass!

Gå till 40 års present kvinna där du även kan hitta presenttips som passar för en man.

 

 

 

Comments are closed.